Sınır Kapılarında Kaçakçılara Büyük Darbe - Son Dakika
Güncel

Sınır Kapılarında Kaçakçılara Büyük Darbe

Sınır Kapılarında Kaçakçılara Büyük Darbe

Kapıkule ve İpsala Gümrük Sahaları’nda yapılan operasyonda çok sayıda fotoğraf makinesi, tarım ilacı ve oto yedek parçası yakalandı.

16.07.2014 18:02

Kapıkule ve İpsala Gümrük Sahaları'nda yapılan operasyonda çok sayıda fotoğraf makinesi, tarım ilacı ve oto yedek parçası yakalandı.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule ve İpsala Gümrük Sahalarında, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli tarafından şüphe ve risk kriterleri çerçevesinde yapılan 3 operasyon yapıldı.

Kapıkule TIR Gümrük Sahasında yapılan operasyonda, Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Türk uyruklu A.Y.'nin yaptığı yabancı plakalı TIR aracının dorsesinde bulunan kamyonete gizlenmiş vaziyette, yaklaşık 22 bin TL değerinde 50 adet oto parçası (şanzıman ve diferansiyel) ele geçirildi.

STEPNEDEN LASTİK YERİNE FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇIKTI

İpsala Gümrük Sahasından Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Türk uyruklu Ş.B.'nin yaptığı İsviçre plakalı otomobilin stepne bölümüne ve valizlerin içerisine gizlenmiş vaziyette, yaklaşık 110 bin TL değerinde 78 adet fotoğraf makinesi, 114 adet fotoğraf makinesi lensi, 27 adet fotoğraf makinesi flaşı, 6 adet laptop ve 90 adet bilgisayar işlemci kartı yakalandı.

İpsala Gümrük Sahasında gerçekleşen diğer bir operasyonda ise Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Türk uyruklu M.U.'nun yaptığı Türk plakalı otomobilin arka dingilinin üzerine, koltuk altlarına ve yakıt deposunun olduğu bölüme gizlenmiş vaziyette, yaklaşık 9 bin TL değerinde 19 Adet (95 Lt) tarım ilacı ele geçirildi.

3 ayrı operasyon ile ilgili olarak 3 kişinin, hakkında hazırlanan tahkikat evrakları Edirne ve İpsala Cumhuriyet Başsavcılıklarına sevk edildiği bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sınır Kapılarında Kaçakçılara Büyük Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement