Köydeki Yangının Ardından - Son Dakika
Yerel

Köydeki Yangının Ardından

Köydeki Yangının Ardından

Boyabat ilçesinin 45 haneli Aşağı Seyricek köyünde çıkan ve 31 evin kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili savcılıkça soruşturma başlatıldı.

01.06.2014 15:24  Güncelleme: 15:19

Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde kontrol altına alınabilen yangının ardından söndürme ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Köydeki 31 hanenin tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği olaya ilişkin  Boyabat Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı, köy muhtarı ve bazı ilgililerin ifadelerine başvurulduğu öğrenildi. Boyabat Jandarma Komutanlığı Olay Yeri Araştırma Ekipleri de köyde incelemelerini sürdürüyor.

Yangın sırasında boş olan 27 evin sahiplerinden şehir dışında yaşayanlardan bazılarının da yangın haberinin ardından köye geldiği öğrenildi.

Aşağı ve Yukarı Seyricek Köyleri Derneği Başkanı İsa Oruç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun bozuk olması nedeniyle köye itfaiye ekiplerinin geç ulaştığını belirterek, "Kurtarma sınırlı kalmış." dedi.

Köy muhtarı ise yangının ardından köyde elektrik ve suların kesildiğini belirterek, "Bu durumun bir an önce giderilmesini istiyoruz. Evsiz kalan vatandaşlarımız için de çözüm bulunacağı umudundayım." diye konuştu.

Öte yandan, köye getirilen iş makinesinin enkaz kaldırma çalışmalarına başladığı gözlendi. Söndürme çalışmaları sürmesine karşın bazı evlerden alev ve duman çıktığı görülüyor. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köydeki Yangının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement