Şirket Haberleri - Son Dakika
Yerel

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Mevaport İnşaat tarafından yapılan Çamdibi Paprat Konutları’nın örnek dairesi görücüye çıktı.

04.12.2014 21:18

Mevaport İnşaat tarafından yapılan Çamdibi Paprat Konutları'nın örnek dairesi görücüye çıktı. Bornova Kaymakamı Dr.Kadri Canan, Mevaport Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan, ASKON İzmir Şube Başkanı ve Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, çok sayıda işadamı ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı örnek daire sunumu beğeni ile karşılandı.

Düzenlenen kokteylde modern mimari, yüksek teknoloji, kaliteli ve alanında iyi yetişmiş bir ekiple konut ürettiklerini belirten Mevaport İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan "Çamdibi hızla gelişen ve çok sayıda konut üretilen en aktif kentsel dönüşüm sürecinin yaşandığı bir bölgemiz. Kent Bornova ve Çamdibi Konutları'nın ardından Paprat Konutlarını da Bornova'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa bir sure içinde de yine Çamdibi Bölgesi'nde yeni projelerimizin müjdesini vermeye hazırlanıyoruz" dedi.

Ulaşılabilir fiyatlar hedefi ile Çamdibi Paprat konutlarında örnek dairenin beğeni ile karşılanmasının sürpriz olmadığını kalitenin bir devamı olduğunu ifade eden Hazırbulan "10 kat, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 11 tipten oluşan 99 dairelik Paprat Konutları Mevaport İnşaat'ın tescilli kalitesi ile inşa edilmektedir. Çağın beklentilerine uygun konforlu ve güvenli bir yaşam alanı oluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

Bornova'nın hızla kabuk değiştirdiğini, Mevaport İnşaat'ın da bunda önemli katkısının olduğuna dikkat çeken Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan da "İyi insanlar iyi iş yapar. Hazırbulan ailesi de Bornovamıza güzel konutlar kazandırıyor. Bornova'ya katkı koyan herkese destek olmaya çalışıyorum. Mevaport İnşaat'tan da katkılarının devamını bekliyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şirket Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement