Şirketler İçin Sadece Antivirüs Programı Yeterli Değil - Son Dakika
Teknoloji

Şirketler İçin Sadece Antivirüs Programı Yeterli Değil

Şirketler İçin Sadece Antivirüs Programı Yeterli Değil

Mcafee Türkçeleştirerek yayınlamış olduğu videoda artık şirketlerin sadece antivirüs programı kullanarak gelen tehditlerden korunmasının mümkün olmadığını...

20.08.2014 04:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

McAfee, bilişim suçlarının sadece şirketlere zarar vermediğini Türkiye ve tüm dünyadaki ekonomiler üzerindeki önemli etkilerinin olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca videoda birçok şirketin hala kullanmış olduğu antivirüs güvenlik önlemlerinin 10 yıl öncesinden farklı olmadığını da gösteriyor.


Şirketlerin güvenlik açıklarına ve zararlı yazılımlar tehdidi konusuna değinen McAfee Türkiye ve Azerbaycan Bölge Direktörü İlkem Özar "Stratejik ve Uluslararası Çalışmalar Merkezinin yayınladığı rapora göre bilişim suçlarının ekonomiye etkisinin 445 milyar ABD doları ve internet tarafından yaratılan değerin yüzde 15'i ila 20'si arasında" olduğunun altını çizdi. Özar, "Bilişim suçlarının en önemli maliyeti, şirket performansına ve ulusal ekonomilere verdiği zarardan ileri geliyor. Bilişim suçları ticarete, rekabet edebilirliğe, inovasyona ve küresel ekonomik büyümeye de zarar veriyor" dedi.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Şirketler İçin Sadece Antivirüs Programı Yeterli Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement