Şırnak 23'üncü Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Baysar'dan Teşekkür Mektubu - Son Dakika
Güncel

Şırnak 23'üncü Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Baysar'dan Teşekkür Mektubu

Şırnak 23\'üncü Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Baysar\'dan Teşekkür Mektubu

Amasya Belediyesi'nin organizasyonuyla geçen 22 Maysta terörle mücadele eden güvenlik güçlerine verilmek üzere Şırnak'a 12 ton meyve gönderildi.

15.06.2016 15:47

Amasya Belediyesi'nin organizasyonuyla geçen 22 Maysta terörle mücadele eden güvenlik güçlerine verilmek üzere Şırnak'a 12 ton meyve gönderildi. Verilen destek nedeniyle Şırnak 23'üncü Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Amasya Belediye Başkanlığı'na teşekkür mektubu gönderdi.

Amasya Belediyesi'nin organizasyonuyla kentteki hal esnafı tarafından 12 ton çeşitli meyve toplanarak terörle mücadele eden güvenlik güçlerine verilmek üzere kamyonla Şırnak'a gönderildi. Şırnak'a ulaşan meyveler güvenlik güçlerine teslim edildi. Şırnak 23'üncü Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar imzalı, 26 Mayıs 2016 tarihli teşekkür mektubu Amasya Belediye Başkanlığı'na ulaştı.Tümgeneral Baysar'ın, gönderdiği mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün kahraman mensupları, Şırnak ilinde, hukuku, temel hak ve özgürlükleri, eşitlik ve demokrasiyi istismar ederek personelimize sinsice saldıran vatandaşlarımızın canına ve malına kasteden bölücü terör örgütüne karşı müşterek operasyonda mücadelelerini, kahramanca ve fedakarca sürdürmektedirler.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği, vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için sürdürdüğümüz bu mücadelede bizlere vermiş olduğunuz destek, personelimizin moral ve motivasyonu son derece olumlu etkilemiştir. Göndermiş olduğunuz malzemeler operasyonda görev alan Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet personeli ile korucularımıza dağıtılmıştır. Türk Milletinin birlik ve dayanışma ruhunun, ordusuna ve güvenlik güçlerine olan muhabbet ve vefa duygusunun güzel bir örneği olan bu desteğinizle personelimiz, Asil Türk Milletinin her an onların yanında olduğunu hissetmiştir.

Anlamlı katkılarınızdan dolayı, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna şehadeti en büyük rütbe olarak gören kahraman personelimiz ve şahsım adına sizlere teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim."

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak 23'üncü Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Baysar'dan Teşekkür Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement