Şırnak Cudi Dağında Operasyon Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Cudi Dağında Operasyon Başlatıldı

Şırnak Cudi Dağında Operasyon Başlatıldı

Şırnak Cudi dağında operasyon başlatıldıŞIRNAK merkez Cudi dağı bölgesinde bir grup PKK'lının tespit edilmesinden sonra hava destekli operasyon başlatıldı.

28.11.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Cudi dağında operasyon başlatıldı

ŞIRNAK merkez Cudi dağı bölgesinde bir grup PKK'lının tespit edilmesinden sonra hava destekli operasyon başlatıldı. Bölgeye komandolar havadan indirilmeden önce belirlenen noktalar top atışları ve taaruz tipi Helikopterler ile bölge yoğun ateş altına alındı.

Cudi dağında bugün öğlen saatlerinde tespit edilen bir grup PKK'lının etkisiz hale getirilmesi için Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığından önce belirlenen bölgele top ve obüs atışları yapıldı. Ardından taaruz tipi Kobra Helikopterleri bölgeyi havadan yoğun ateş altına alırken, Skorski Helikopterleri ile de bölgeye havadan indirmek için komandolar taşındı. Asker taşınması sırasında Kobralar PKK'lıların bulunduğu alanı ateş altına alırken, silah sesleri kent merkezinden de duyuldu. PKK'lıların bulunduğu bölgeden yoğun dumanlar yükselirken, bölgede daha önce çıkan yangınlardan dolayı görüş mesafesinin düştüğü gözlendi. Bölgede operasyon tüm hızı ile devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Cudi Dağında Operasyon Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement