Şırnak'ta "Tübitak Bilim Fuarı" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta "Tübitak Bilim Fuarı" Açıldı

Şırnak'ta, Tümgeneral Ömer Keçecigil Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

20.05.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta, Tümgeneral Ömer Keçecigil Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Fuarda, öğrenciler tarafından oluşturulan bilim sokağı, tavanda sergilenen güneş sitemi ile birlikte 40 proje görücüye çıktı.

Açılışa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, proje ve deneylerin yer aldığı stantları gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

Alagöz, yaptığı açıklamada, TÜBİTAK'ın bilim alanında çalışan Türkiye'nin en seçkin kuruluşlarının başında bulunduğunu belirterek, öğrencilerin yarınlara hazırlamasında eğitimcilere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Proje üreten ve sergileyen öğrencileri tebrik ettiğini dile getiren Alagöz, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimiz gerçekten çok güzel bir çalışma gerçekleştirmişler. Kendilerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bütün öğretmen arkadaşlarımı bilim ve teknik anlamda daha gayretli olmalarını, daha çok çalışmalarını arzu ediyorum. Öğretmen arkadaşlarımın çoğu bu bölgede yeni göreve başlıyor. Severek ve isteyerek görevinizi yapıyorsanız, önünüzde hiçbir engel olmaz. İçinizdeki isteksizlik varsa, inanın başarılı olmak mümkün değil. Hayata kırgın ve küskün olarak devam edersiniz. Bunun için öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerine bir ağabey, kardeş, baba, ve anne şefkati ile yaklaşmalarını tavsiye ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta 'Tübitak Bilim Fuarı' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement