Site Sakinlerinin Kamyon Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Site Sakinlerinin Kamyon Tepkisi

İzmit'te Umutevler Sitesi sakinleri, kamyonların hız kurallarına uymadıklarını ve çevreyi toz bulutuyla kapladıklarını belirterek tepki gösterdi.

19.04.2014 15:19  Güncelleme: 15:33

İzmit-kandıra yolu üzerindeki Umutevler Sitesi sakinleri, bu bölgede kurulu taş ocaklarından malzeme taşıyan damperli kamyonların hız kurallarına uymadıklarını ve çevreyi toz bulutuyla kapladıklarını belirterek tepki gösterdiler.

Kandıra F Tipi Cezaevi'nin hemen yakınındaki Çal Mahallesi'nde bulunan Umut Sitesi sakinleri, Sarıhocalar Köyü sınırları içindeki taş ocağından melzeme taşıyan kamyonların aşırı hız nedeniyle can güvenliklerini tehlikeye attığını öne sürerek, çıkardıkları toz bulutuyla da sağlıklarını tehdit ettiğini söylediler. Kamyonlarla geceleri de malzeme taşındığın ve uyuyamaz hale geldiklerini ifade eden vatandaşlar, 'Yetkililer sesimizi duyun', 'Kamyoncuları denetleyen yok mu ?', 'Sağlığımız ile oynayanın ekmeği ile oynarız' yazılı pankartlarla site önünden geçen kamyon şoförlerine uyarıda bulunup, yetkililerden de yatrdım istediler.

Site sakinlerinden Murat Erdoğan, bu bölgede evlerin percerelerini açamaz hale geldiklerini belirterek, "Çocuğumuzu dışarı yollayamıyoruz. Burada bir kör nokta da var, gelen kamyonları göremiyoruz. Sürekli kaza atlatma tehlikesi yaşıyoruz" diye konuştu. Erdoğan, bu durumun devam etmesi halinde yolu ulaşıma kapatacaklarını da söyledi. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Site Sakinlerinin Kamyon Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement