Sitespor U-12 Namağlup Şampiyon - Son Dakika
Yerel

Sitespor U-12 Namağlup Şampiyon

Sitespor U-12 Namağlup Şampiyon

Tekirdağ U-12 Ligi’nde C Grubu’nda mücadele eden Sitespor U-12 Futbol Takımı, ligi namağlup tamamlayarak şampiyon oldu.

24.06.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ U-12 Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden Sitespor U-12 Futbol Takımı, ligi namağlup tamamlayarak şampiyon oldu.

Sitespor U-12 Futbol Takımı, son maçını 1923 Çerkezköyspor U-12 Futbol Takımı'na karşı oynadı. Şampiyonluğu garantilemiş olarak sahaya çıkan Sitespor U-12 Futbol Takımı, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Sitespor U-12 Futbol Takımı elde ettiği 5-0'lık galibiyetle puanını 19 yaptı. Ligi namağlup tamamlayan Sitespor, oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 2 gol görürken, rakip filelere de 47 gol attı. Sitespor bu istatistikleri ile Tekirdağ U-12 Ligi'nde en az gol yiyen takım oldu.

MADALYALARI TAKILDI

Karşılaşma sonrasında C Grubunu şampiyon tamamlayan Sitepor U-12 Futbol Takımı için madalya ve kupa töreni düzenlendi. Minik sporculara madalyalarını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Belediye Meclis Üyesi İlhan Çetinkaya ve velileri taktı. Minik futbolcular kupalarını ise Başkan Mandalı'nın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Sitespor ile gurur duyuyoruz. Çocuklarımız ligi namağlup bitirerek şampiyon oldular. Çocuklarımıza sevgiyi ve kardeşliği aşılayan kulüp yönetimi ve teknik heyete de ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımızın bu başarısı aileleri için de büyük bir gurur kaynağıdır. İnşallah çok çalışarak ülkemizin büyük kulüplerinde Kapaklı'yı başarıyla temsil ederler. Bu çerçevede bazı önemli kulüplerimizin oyuncularımızı takibe aldığını da biliyorum" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sitespor U-12 Namağlup Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement