Sivas Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaretler Sürüyor

Sivas Belediye Başkanı Aydın\'a Ziyaretler Sürüyor

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

08.04.2014 11:59

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Başkanlık makamında gün boyu konuklarını ağırlayan Başkan Aydın, gelen misafirlerle tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul ediyor. Bu manada Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık beraberindeki rektör yardımcıları Ali Erkul, Hüseyin Yılmaz, Sami Hizmetli ve üniversite yetkilileri Başkan Aydın'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Rektör Kocacık, üniversite-belediye işbirliğine vurgu yaparak, yerel seçimlerin ardından başkanlık görevini devralan Aydın'a başarılar diledi.

Daha sonra konuşan Başkan Aydın, üniversitenin şehir açısından önemli olduğunu ifade ederek "Üniversitenin gelişmesi, Sivas'ın gelişmesi demektir. Temel sorunlar belli. Önümüzdeki dönem bu sorunları inşallah gidereceğiz. Otobüs şoförlerimizin eğitimiyle alakalı sizlerden destek bekliyorum. Bu projeyi bir an önce hayata geçirmeliyiz" dedi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun'da dernek üyeleri ile birlikte Başkan Aydın'ı ziyaret etti. Burada konuşan Coşkun, Sivas'a yapılacak her hizmette Başkan Aydın'ın yanında olacaklarını söyleyerek, hayırlı olsun temennisini iletti.

Başkan Aydın ise, "İnşallah Sivas'ımızın önü açık olacak. Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum" diyerek ortak akıl içerisinde hizmet edeceklerini söyledi.

Öte yandan Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Türk Telekom Müdürü Murat Kaya, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş, Güneykaya Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Gürün Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Aktaş, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hacı Bekir Karakoç ve Sivas Eski Milletvekili Nevzat Yanmaz da Başkan Aydın'ı ziyaret etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement