Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama

Sivas\'ta Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama

Sivas'ta uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 15 şüpheliden 8'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

30.12.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 15 şüpheliden 8'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Şarkışla İlçesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir grubu takibe aldı. Yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler operasyon için dün harekete geçti. Şarkışla merkezli ve Kayseri bağlantılı yapılan operasyonda, 1'i İran uyruklu 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda poşet içinde 500 gram esrar, 50 küçük poşetler halinde paketlenmiş satışa hazır esrar, 30 kutu metamfetamin uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 250 tabanca mermisi ile 30 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamanın ardından Şarkışla Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden K.A., E.E., M.K., N.M., Ü.B., M.T., E.D. ve V.A. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 7 kişi ise serbest bırakıldı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement