Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas\'tan Kısa Kısa

Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 60. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

23.02.2017 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 60. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Yüksel Demirgil, Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan genel kurulda yaptığı konuşmada, kooperatiflerin gelişen çağa ayak uydurarak esnaflara büyük hizmetler sunduğunu söyledi.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin Türkiye genelinde büyüme sağladığını belirten Demirgil, "Türkiye genelinde gerekli kriterleri taşıyan kooperatifler artık sınıflandırılmakta biz Sivas olarak çok iyi bir konuma geldik. Kooperatiflerimiz başkanları ile yapılan toplantılarımızda esnaflarımıza daha fazla para akışı sağlamak için neler yapabiliriz bunlar üzerinde çalışıyoruz." diye konuştu.

Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Candan Ersoy da kooperatiflerinin Sivas bölgesel kooperatifleri içinde en üst seviyede olduğunu dile getirerek, "Kooperatifimiz birinci sınıf kooperatif olarak en üst sınıf olarak 150 bin iraya kadar üyelerine kerdi kullandırmaktadır. 232 üyesi olan kooperatifin 56 kişiye kredi kullanılmıştır. Kredilerini zamanında ödeyerek kooperatife destek olan tüm ortaklarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Akıncılar'da yeni jandarma binası yapılacak

Akıncılar İlçe Jandarma Komutanlığına yeni hizmet binası yapılacağı belirtildi.

İlçe Belediye Başkanı Hasan Şen, yaptığı yazılı açıklamada, yeni yapılacak İlçe Jandarma Komutanlığına ait binanın temelinin 5 Nisan'da atılacağını belirtti.

Hizmet meyvelerinin Akıncılar'da filizlenmeye başladığını aktaran Şen, "Her bir hizmetimizin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olanlara teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement