Sivasspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

24.04.2014 14:59

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular top kapma ve pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana sakatlığı süren Ziya Erdal katılmadı.

Carlos, antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı ve hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı ile ilgili olarak, "Son maçı kazandık. Takımın motivasyonu gayet iyi. Zaten artık çok fazla bir şey söylememize gerek yok. Oyuncularımızın bunun farkındalar ne yapmaları gerektiğini farkındalar" dedi.

Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen kaleci Mahmut Bezgin'in durumunun sorulması üzerine Carlos, "Bende şaşırdım açıkçası neden olduğunu da bilmiyoruz soracağız, öğreneceğiz ama kendi kararıysa kendi bilir buna saygı duyacağız" diye konuştu.

Sezon sonu sözleşmeleri biten Aydın Karabulut ve Mehdi Taouil ile ilgili olarak Carlos, yönetimle oturup konuşulacağını ve gerekenin yapılacağını söyledi. - SİVAS

Sivasspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement