Siyer-i Nebi Yarışması - Son Dakika
Yerel

Siyer-i Nebi Yarışması

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye'den 150 bin lise öğrencisinin katıldığı Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

05.01.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye'den 150 bin lise öğrencisinin katıldığı Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende, Siyer-i Nebi yarışması vesilesi ile binlerce gencin, insanlık için eşsiz bir örnek olan Hazreti Peygamberi daha da yakından tanıma fırsatı bulduğunu vurguladı.

Yarışmanın organizasyonunda görev alan gönüllüler bir hayra vesile olduklarını ifade eden İriş,  "Organizasyonda görev alan başta Liseler Komisyonu Başkanı Muhammed Demir, İmam Hatipler Komisyonu Samet Sözen ve Üniversite Komisyonu Başkanı Adem Mermertaş olmak üzere tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yarışmada, Edirne Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Aleyna Batur birinci, Muhammed Dalkılıç ikinci, Uzunköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selçuk Biltekin de üçüncü oldu.

Görme engelli olmalarına rağmen yarışmaya katılan Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Sıddık Çelik ve Can Ertek de, üstün gayret ödülüne layık görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siyer-i Nebi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement