Slaven Bilic: Gökhan Töre ve Atiba ile İlgileniyorum - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: Gökhan Töre ve Atiba ile İlgileniyorum

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş'tan Gökhan Töre ve Atiba ile ilgilendiğini belirterek "Sadece onlar da değil, başkaları da var." dedi.

11.06.2016 21:45  Güncelleme: 21:50

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, yarın oynanacak Türkiye- Hırvatistan maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Bilic, Beşiktaş'tan bir çok futbolcuyla ilgilendiğini belirtirken isim de verdi.

"OĞUZHAN YILIN OYUNCUSUDUR"

Slaven Bilic, "Oğuzhan'ın ilk günden itibaren, öğretemeyeceğiniz yeteneklere sahip olduğunu görüyordum. Hem önde, hem arkada gözü var gibi. Bence Oğuzhan Özyakup Türkiye'de yılın oyuncusudur. Oğuzhan, benim zamanımda bazı sakatlıklar yaşadı ama yetenekliydi. O artık müthiş bir yetenek! Oğuzhan Özyakup harika bir yetenek, şimdi ise yetenekten de öte gerçek bir futbolcu. Beşiktaş'ın şampiyonluğunda kilit adamdı." ifadelerine yer verdi.

"GÖKHAN TÖRE VE ATIBA İLE İLGİLENİYORUM"

Bilic "Gökhan Töre ve Atiba ile kesinlikle ilgileniyorum. Sadece onlar da değil, başkaları da var. Önce Beşiktaş ve oyuncularla görüşmemiz lazım. Benim için ikisi ve birkaç Beşiktaşlı oyuncu daha kesinlikle çok ilgi çekici. Onların her türlü özelliğini biliyorum. Gerçekleşir mi? Bunu kimse bilemez. İlgilendiğimiz kesin, Beşiktaş da hepsini bırakmaz. " dedi.

Slaven Bilic: Gökhan Töre ve Atiba ile İlgileniyorum

Son Dakika Spor Slaven Bilic: Gökhan Töre ve Atiba ile İlgileniyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement