Slaven Bilic'in Ekibi West Ham, Orkan Çınar'ın Peşine Düştü - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic'in Ekibi West Ham, Orkan Çınar'ın Peşine Düştü

Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Gaziantepspor'da forma giyen 20 yaşındaki Orkan Çınar'ın transferi için düğmeye bastı.

23.04.2016 11:15  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'un genç yıldızı Orkan Çınar paylaşılmıyor. Üç büyük takımdan Galatasaray'ın ilgilendiği bilinen kırmızı-siyahlıların gurbetçi oyuncusu Orkan Çınar'ın son talibi West Ham United'ın menajeri Slaven Bilic.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı çalıştıran ve İngiltere Premier Ligi'nde West Ham United'i çalıştıran deneyimli Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in Orkan Çınar'ı transfer listesine aldığı öğrenildi.

SCOUT EKİBİ RAPORU OLUMLU VERDİ

Sporx'in haberine göre; önümüzdeki sezon takıma önemli yetenekleri kazandırmak için geniş scout ekibi ile Avrupa'nın dört bir yanında oyuncu tarayan Bilic'in ekibi Türkiye'den Orkan Çınar'ı da takibe aldı. Bu oyuncu hakkında Slaven Bilic'e olumlu rapor sunan ekip 20 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için düğmeye bastı.

ALMANYA'DAN TEKLİF VAR

Galatasaray'ın yanı sıra İstanbul'dan ismi sır gibi saklanan bir büyük takımında Orkan Çınar ile ilgilendiği öğrenilirken bu oyuncu için Almanya Bundesliga'dan da talip çıktığı bildirildi. Genç yetenek Orkan'ın İngiltere ve Almanya'dan çıkan taliplerinin ardından gitmek istediği ancak kulübünün bu konuda ne karar vereceğine bağlı olduğu için şu an beklemeye geçtiği bildirildi.

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALACAK

Gaziantepspor'un genç yetenek Orkan Çınar için bonservis bedelini yüksek tutacağı ve istenilen rakamın verilmesi durumunda bu oyuncuyu kariyeri açısındanda gönderebileceği öğrenildi.

Slaven Bilic\'in Ekibi West Ham, Orkan Çınar\'ın Peşine Düştü

Son Dakika Spor Slaven Bilic'in Ekibi West Ham, Orkan Çınar'ın Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement