Sliven´de Türk Sporcular Zirvede - Son Dakika
Otomobil

Sliven´de Türk Sporcular Zirvede

Sliven´de Türk Sporcular Zirvede

2015 Avrupa Ralli Kupası'na dahil Sliven Rally 4 ile 6 Eylül tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlendi. Ülkemizden de 3 ekibin start aldığı ralliden sporcularımız büyük başarılarla ayrıldılar.

07.09.2015 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Avrupa Ralli Kupası'nda dahil Sliven Rally, Castrol Ford Team Türkiye'den Murat Bostancı- Onur Vatansever'in zaferi ile sonuçlanırken, Neo Motorspor adına yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi ikinciliği elde etti…

Castrol Ford Team Türkiye adına bu sezon Avrupa Ralli Kupası'nı takip eden son 2 senenin Türkiye Ralli Şampiyonu Murat Bostancı-Onur Vatansever bu yarışı da ilk sırada tamamlayarak kupadaki liderliğini sürdürmeyi başardı.

Neo Motorspor adına Peugeot 207 S2000 ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi ise genel klasman ikinciliğini elde ederek başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Bulgaristan'da ülkemizi temsil eden bir diğer ekip Mustafa Çakal-Mehmet Köleoğlu da Mitsubishi Lancer EVO IX ile genel klasman altıncılığını kazanarak Türkiye Ralli Şampiyonası'na Sınıf N ikinciliği puanı taşıdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Sliven´de Türk Sporcular Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement