Sneijder'in Eşi Beyaz Show'a Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Sneijder'in Eşi Beyaz Show'a Damga Vurdu

Sneijder\'in Eşi Beyaz Show\'a Damga Vurdu

Galatasaray'ın yıldız transferi Sneijder'in eşi, Beyaz'a eşinin formasını hediye etti.

09.02.2013 11:03  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz Show'un dün akşamki bölümüne Galatasaray'ın çiçeği burnunda transferi Wesley Sneijder'in eşinin forması damga vurdu.

Sneijder'in eşi Yolante Cabau, Beyazıt Öztürk'e arkasında Yolante yazan formayı hediye etti. Beyaz'ın koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu herkesin malumu.

BEYAZ, HAZIRLIKLI ÇIKTI

Daha önce de Habertürk spikeri Simge Fıstıkoğlu'nun katıldığı bir bölümde kendisine Galatasaray'lı Sneijder'in forması hediye edilmişti. Simge Fıstıkoğlu'nun hediyesi karşısında hazırlıksız yakalanan Beyaz, bu kez aynı duruma düşmedi. Kendisine Galatasaray forması hediye edilince Beyaz da daha önceden hazırladığı Galatasaray ve Fenerbahçe formalarının birbirine dikilmiş bir formasını hediye etti Yolante Cabau'ya. Yaolante Cabau'nun hediye edilen formanın Galatasaray tarafını özellikle giymesiyse gözlerden kaçmadı.

BEYAZ İNTİKAM ALIR GİBİ

Beyaz ilk hediyesinden sonra bir sürpriz daha yaptı. İkinci bir forma çıkaran Beyaz, önce formanın önünü gösterdi stüdyodaki seyircilere ve konuklara. Klasik çubuklu Fenerbahçe formasıydı gösterdiği forma. Formanın arkasını gösteriğindeyse stüdyodan bir alkış koptu. Formanın arkasında Alex yazıyordu. Alex konusuna vaakıf olmayan Yolante, hediyeyi sadece kabul etmekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sneijder'in Eşi Beyaz Show'a Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement