Şoförlerden Tek Tip Giyim Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Şoförlerden Tek Tip Giyim Uygulaması

Yatağan S.S. 20 No’lu Midibüs Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, kooperatif bünyesindeki şoförlere tek tip giyinme kuralı getirdi.

21.04.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yatağan S.S. 20 No'lu Midibüs - Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, kooperatif bünyesindeki şoförlere tek tip giyinme kuralı getirdi.

124 araç ve üye ile Ege bölgesinin en büyük taşıyıcılar kooperatiflerinden biri olan kooperatif, müşterilere daha saygın bir hizmet vermek için bazı kararlar aldı. Bu doğrultuda daha disiplinli bir şekilde hizmet etme politikasıyla kooperatif üyesi midibüs ve otobüs şoförlerine tek tip giyinme kuralı getiren kooperatif yönetimi, uygulamaya da başladı.

Şoförlerin tek tip kıyafet giymelerinin müşteriler tarafından olumlu karşılandığını belirten kooperatif başkanı Tugay Yaka, aynı disiplinli uygulamanın araç düzen ve bakımlarında da geçerli olduğunu söyledi.

Yaka, "Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen kooperatifimiz, yeni aldığı kararla araç şoförlerinin tek tip kıyafet giymesini uygun görmüştür. Bu sayede daha disiplinli ve müşterilerimize daha saygın hizmet vermeyi amaçlamaktayız" dedi.

Ayrıca şoförlerin gömleklerine astıkları yaka kartlarıyla isimlerinin de öğrenilmesini sağlayacaklarını dile getiren Yaka, en iyi şekilde vatandaşlara hizmet vereceklerin kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şoförlerden Tek Tip Giyim Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement