Söğütlü'de Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Söğütlü'de Bilgilendirme Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya milletvekili adayı Ayhan Sefer Üstün, Söğütlü'de bilgilendirme toplantısına katıldı.

16.10.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya milletvekili adayı Ayhan Sefer Üstün, Söğütlü'de bilgilendirme toplantısına katıldı.

Üstün, bir fabrikada düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini, önemli bir mesafe alındığını söyledi.

Söğütlü'nün OSB ile gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu vurgulayan Üstün, "Her evde mutlaka OSB'lerde çalışan iki üç kişi vardır. Gençlerimiz artık kendi ayaklarının üzerinde duruyor, ailelerine yük olmadan evlenebilmekte ve yuva kurmaktadırlar" ifadesini kullandı.

Üstün, konut sıkıntısından dolayı çok şikayet aldıklarına işaret ederek, "Belediye Başkanımız özel firmalarla görüşüp konutların bir an önce başlatılması için çalışma yapıyor, bizler de yakından takip ediyoruz. Söğütlü OSB bölgesi ve diğer alanlarda yapılacak konutlarla nüfus artacak, yeni iş yerleri açılacak, ekonomi canlanacaktır" dedi.

Söğütlü 3. OSB Dernek Başkanı Muzaffer Güneş de sanayicilerin konut sıkıntısından dolayı işçi bulmakta güçlük çektiğini belirterek, en yakın zamanda konut yapılmasını istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Söğütlü'de Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement