Sokak Hayvanlarına Röntgen Cihazı İçin Evini Sattı - Son Dakika
Güncel

Sokak Hayvanlarına Röntgen Cihazı İçin Evini Sattı

Sokak Hayvanlarına Röntgen Cihazı İçin Evini Sattı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı yapan emekli astsubay Ertan Tulpar, Bandırma Belediyesi'ne ait barınaktaki hayvanların röntgenlerinin çekilebilmesi için cihaz almak için evini sattı.

22.07.2016 17:27

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı yapan emekli astsubay Ertan Tulpar, Bandırma Belediyesi'ne ait barınaktaki hayvanların röntgenlerinin çekilebilmesi için cihaz almak için evini sattı. Bu paranının 50 bin lirası ile röntgen cihazı satın alan Tulpar, "Ben kendimi hayvanlara adadım. Onlarla seviniyor, onlarla üzülüyorum" dedi.

Emekli olduktan sonra Bandırma'da yaşayan Ertan Tulpar kendini eşi ile birlikte sokak hayvanlarına adadı. İlçede Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı da yapan astsubay emeklisi Ertan Tulpar, Bandırma Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı'nda koruma altında tutulan hayvanların röntgenlerinin çekilmesi için evini sattı.

Aldığı paranın 50 bin lirası ile barınağa röntgen cihazı alan Ertan Tulpar, "Sahipsiz ve sahipli hayvanlarırn röntgeninin çekilmesi için cihaz bulunmuyor. Hayvanlar zorunlu olarak Bursa'ya taşınıyor. Bu beni çok rahatsız ediyordu. Röntgen cihazı almak için evimi sattım. Paranın 50 bin lirası ile cihazı aldım. Önümüzdeki günlerde Bandırma'ya getirilip, hayvan barınağına monte edilecek. Bu da benim için yeterli" dedi.

Ertan Tulpar artık Bandırma'daki hayvanların bu cihazın eksikliği nedeniyle telef olmayacağını da sözlerine ekledi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Hayvanlarına Röntgen Cihazı İçin Evini Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement