Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmetlerine Kesintisiz Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmetlerine Kesintisiz Devam Ediyor

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmetlerine Kesintisiz Devam Ediyor

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, gördüğü yoğun ilgi ve yaptığı kaliteli hizmetleri sayesinde hızla büyümeye devam ediyor.

10.07.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, gördüğü yoğun ilgi ve yaptığı kaliteli hizmetleri sayesinde hızla büyümeye devam ediyor.

Açıldığı günden itibaren özenli ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan memnuniyetinin son derece yüksek olduğu, Söke ve yakın çevresinde ikamet eden birçok vatandaşın tereddütsüz tercih ettiği bir merkez olan Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, gördüğü yoğun ilgi ve yaptığı kaliteli hizmetleri sayesinde hızla büyümeye devam ediyor. Hizmet vermeye başladığı tarihten itibaren sürekli yenilenerek hizmeti kaliteli ve kesintisiz bir şekilde verebilmek için alanı ile ilgili çeşitli donanımı bünyesine toplayan ve bununla birlikte hizmet binasını yenileyerek daha nezih ve modern bir ortamda hizmet sunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yapmış olduğu implantoloji, engelli hastalar için genel anestezi altında diş tedavileri, merkeze ulaşma imkanı olmayan hastalara evde sağlık hizmetleri, MEB işbirliği ile okulda öğrenci muayeneleri, protez ve genel muayene işlemleri hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek sağlık turizmi ve turistin sağlığı alanında çalışmalar yaparak Söke'yi bir cazibe ve diş sağlığı merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. Merkez; sağlık turizmi ve turistin sağlığı çalışmaları kapsamında yabancı dilde basımını yaptırdığı tanıtım afiş ve broşürleri turistlerin ulaşabileceği noktalara dağıtımını ve ilgili kurumlarla (Kaymakamlıklar ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü) iş birliği yaparak yabancı hastaların bilgi sahibi olmalarını sağlarken, turizm bölgesi konumundaki Söke ve çevresine gelen turistlerin kolay, hızlı ve güvenilir şekilde ulaşımını sağlamak için kurum imkanları dahilinde ücretsiz servis imkanı sunuyor.

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bağlı hizmet veren Kuşadası Semt Polikliniği sayesinde, bu bölgedeki yerli ve yabancı hastaların diş sağlığı sorunlarına çözüm bulmayı amaçlarken, Merkeze başvuru yapan yabancı hastaların iletişiminde kolaylık sağlamak ve tedavilerini en faydalı olacak şekilde alabilmelerini sağlayabilmek için, bünyesinde yabancı hasta kliniği oluşturarak, uzman ve donanımlı ekibi diş hekimi, hemşire, diş protez teknisyeni ve diş klinik yardımcısı eşliğinde tedavilerini tamamlamalarını hedefliyor. Hasta memnuniyetini esas alan ve hasta haklarına saygılı olma konusuna özel bir önem veren, hastaların dilek ve beklentilerinin takibi, hasta şikayetlerinin anında değerlendirip karşılanması ile hasta memnuniyetinin en üst seviyeye çıkartılmasına gayret eden, hastalarla huzurlu bir ortamda sevgi ve güven ilişkisinin en üst seviyeye çıkarılması için çalışan Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, iyileştirme ve yenileme çalışmaları sürekli olarak devam etmekte, yeni ve alanında uzman personeller bünyesine katılmakta, klinikler hastaların beklentileri doğrultusunda daha uygun bir ortama kavuşturulmaktadır. Kaliteli ve uzman ekibi, yenilikçi idari kadrosu ve özveri ile çalışan personeli sayesinde Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Söke ve yakın çevresinin ilgi odağı ve sağlık merkezi olacağının sinyallerini veriyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmetlerine Kesintisiz Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement