Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder'den Başkan Toyran'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder'den Başkan Toyran'a Veda Ziyareti

Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder\'den Başkan Toyran\'a Veda Ziyareti

2011 yılı Mayıs ayında Zile Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Söke’ye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ayhan Önder veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

23.06.2014 14:16

2011 yılı Mayıs ayında Zile Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Söke'ye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ayhan Önder veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde 2014 yılı Adli yargı Yaz Kararnamesi ile Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığına atanan Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder, veda ziyaretleri kapsamında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı ziyaret etti. Ziyarette Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş'da bulundu.

Söke'de görev yaptığı dönem içinde elinden gelen hizmeti vermeye çalıştığını belirten Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder; Söke'de görev süresi içinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Önder, Söke'nin ve Sökelilerin hayatında her zaman bir yeri olacağını söyledi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Ayhan Önder'in ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ancak veda ziyaretlerinin buruk tarafının da olduğunu belirterek; "Sayın Savcımız Ayhan Bey'e yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Hizmetlerinden dolayı Sökeliler adına teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder'den Başkan Toyran'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement