Söke Cumhuriyet İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Söke Cumhuriyet İçin Yürüdü

Söke Cumhuriyet İçin Yürüdü

Söke’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

30.10.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

Söke İlçe Kaymakamlığı ve Söke Belediyesi öncülüğünde içerisinde STK'larında yer aldığı Cumhuriyet Bayramı kutlama komitesi tarafından düzenlenen yürüyüşe katılım oldukça yoğundu. Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet (Hükümet) Meydanında toplanan kalabalık Söke Belediyesi Şehir Bandosu ve meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Caddesi, İstasyon Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi ve Aydın caddesi güzergahından yürüyerek yeniden Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Yürüyüşe çok sayıda Sökeli vatandaş da balkon ve pencerelerinden bayrak sallayarak veya caddelerde yürüyüş kortejini ellerinde bayraklarla karşılayarak destek oldu.

Yaklaşık 2 Bin 500 kişinin katıldığı yürüyüşte İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Garnizon Komutanı Kur. Alb. Erol Akman başta olmak üzere siyasi partilerin temsilcileri, STK'ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş bulundu.

Cumhuriyet Meydanında kalabalığa seslenen İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; Cumhuriyet Çocuğu ve Cumhuriyet Kaymakamı olarak gurur duyduğunu söyledi, katılan veya katılamayıp gönüllerinin kendileriyle olan herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından protokol üyelerince dilek balonları bırakıldı, marşlar eşliğinde yapılan havai fişek gösterisi ise herkesi büyüledi. Söke'de Cumhuriyet Bayramı'na yürüyüş coşku kattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Cumhuriyet İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement