Söke MHP'den Şehit Aileleri ve Gazilere Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Söke MHP'den Şehit Aileleri ve Gazilere Kahvaltı

Söke MHP\'den Şehit Aileleri ve Gazilere Kahvaltı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle, şehit aileleri ve gazileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

17.03.2015 14:11

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle, şehit aileleri ve gazileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. D

üzenlenen kahvaltılı toplantıda İlçe Başkanı Bülent Demirbaş başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bakırcı ve Fatih Bozkaya, ilçe yöneticileri de bulundu. Söke MHP İlçe Başkanı Bülent Demirbaş; "Türk tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart 1915'de kazanılan Çanakkale Zaferi'ni kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin "Şehitler Günü"nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız" dedi.

Şahit Aileleri ve Gazileri ağırlamaktan yana onur duyduklarını belirten Bülent Demirbaş; her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Söke Şahit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca kendilerini ağırlayan Söke MHP İlçe Teşkilatı'na teşekkür ederek; "Sadece 18 Mart Şehitler Günü ve 19 Eylül Gaziler günü olmak üzere yılda iki kez hatırlanmak istemiyoruz. Bizim istediğimiz maneviyat ve hatırlanmak. Bizler dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz, haklarımızın aramak ve dayanışma içinde olmak üzere bir aradayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke MHP'den Şehit Aileleri ve Gazilere Kahvaltı - Son Dakika


Advertisement