Söke'nin Adayları Açılışta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Söke'nin Adayları Açılışta Buluştu

Söke\'nin Adayları Açılışta Buluştu

Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleşen bir iş yeri açılışı AK Parti, CHP ve MHP'nin belediye başkan adaylarını bir araya getirdi.

30.12.2013 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleşen bir iş yeri açılışı AK Parti, CHP ve MHP'nin belediye başkan adaylarını bir araya getirdi.

Söke'de yeni bir işyeri hizmete girdi. Tatlı Telaş isimli organizasyon firması ilçenin Yıldırım Sokak'ta hizmete girerken, firmanın işletmeciliğini Sibel Can Katipoğlu ile Sevil Dalkıran yapıyor.

Açılış ötenine Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya ve Meclis Başkanı Behlül Er katılırlarken; Söke'nin Belediye Başkan Adayları da bu açılışta bir araya geldi. CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit, Ak Parti Söke Belediye Başkan Aday Adayları Metin Yavuz, Kemal Kocabaş, Haldun Işıklı açılışta yerlerini aldılar. Çeşitli siyasi partiler ile kurum ve kuruluş temsilcilerinin de yer aldığı görülen açılış, kalabalık bir topluluğu ağırladı.

Açılışta konuşmayı CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran yaparken; "Yeni iş yerlerinin açılması bizleri mutlu etmektedir. Ticari yaşama katkı sağlayan, yeni iş yeri açma cesareti gösteren işletmecilerimizi kutluyoruz" diyerek, hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelesi Söke Belediye Başkan Yarımcısı Levent Tuna ve Belediye Başkan Adaylarınca kesildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'nin Adayları Açılışta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement