Söke Ticaret Odasından Didim Ticaret Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Söke Ticaret Odasından Didim Ticaret Odasına Ziyaret

Söke Ticaret Odasından Didim Ticaret Odasına Ziyaret

Söke Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

12.07.2014 10:25  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Didim Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, Meclis Başkanı Behlül Er, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günal; Didim Ticaret Odasında Başkan Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Gürol Çelik ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Urgancı'ya misafir oldu.

Yapımına da katkıda bulundukları üniversitenin Söke ekonomisine kazandırdıkları konusunda bilgiler paylaşan Reşat Anya, yapımı süren mimarlık fakültesinin de tamamlanmasıyla ilçede öğrenci yurdu ihtiyacının ortaya çıkacağını belirterek, "Bu eksikliği gidermek için Ticaret Odası adına yurt inşa ederek ilçenin tercih edilebilirliğini arttırmayı düşünüyoruz" dedi.

Söke Ticaret Odası'nın yapmayı planladığı öğrenci yurdu projesine destek için TOBB nezdinde girişimlerde bulunduklarını kaydeden Anya, TOBB'nin katkı yapabilmesi için bölgedeki odalardan da muvafakat name almaları gerektiğini ve bu sebeple Didim Ticaret Odası'nın desteğini beklediklerini bildirdi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ da "Söke Ticaret Odası'nın yurt projesini destekliyoruz. Tarafımızdan İstenen yazı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilecektir. Başkan ve Yönetimine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Ticaret Odasından Didim Ticaret Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement