Soma'da G Noktası Eğitim Kampüsü Olacak - Son Dakika
Yerel

Soma'da G Noktası Eğitim Kampüsü Olacak

Soma\'da G Noktası Eğitim Kampüsü Olacak

Soma Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün girişimleriyle Soma Kırkağaç yolu üzerinde G noktası olarak bilinen alanın eğitim alanı olarak kazandırıldı.

24.03.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün girişimleriyle Soma Kırkağaç yolu üzerinde G noktası olarak bilinen alanın eğitim alanı olarak kazandırıldı. Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Şube Müdürü Murat Öztürk ve Tapu Müdürü Enver Bulut Kaymakam Mehmet Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret ederek eğitim arsasının tapusunu takdim etti.

Daha önce G noktasında 14 dönümlük yerin Özel İdare kaynaklı 243 bin lira bedelle ELİ'den eğitim alanı olarak alındığını hatırlatan Kaymakam Atçı, "Aynı alanda 10 dönümlük yerde SEAŞ'ya aitti. Yine Özel İdare finansmanlı 171 bin liraya burasını da eğitim alanı olarak aldık. Hayırlı uğurlu olsun. 24 dönümlük alan içersinde 32 derslikli okul inşaatımız da başladı. Su basmanları tamamlanmak üzere. Sayın ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran, SEAŞ Genel Müdürümüz Nuri Şerifoğlu'na ve özel idare yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Milli eğitim Müdürlüğümüze de işin takibi noktasında görev düşmüştü onlara da teşekkür ediyoruz. Ayrıca tapu müdürümüz de tapularımızı tez elden getirdi. Keza ona da teşekkür borçluyuz" dedi.

"BİR OKUL DAHA YAPABİLİRİZ"

G noktasında 24 dönümlük eğitim arsasında 32 derslikli bir okul inşaatının başladığını ve devam ettiğini belirten Kaymakam Atçı, "Aynı arsa üzerine ihtiyaç dahilinde dört dörtlük bir okul daha yapabiliriz. Alanımız buna çok müsait. Burayı komple bir eğitim kampüsüne dönüştürme hedefimiz var. İnşallah bu okulumuzu hayırlısıyla tamamlayalım. Hangi okulumuzun kullanacağı belli olsun. Sonrasında nereye ne ihtiyaç varsa inşallah burayı da Milli eğitimimizin hizmetinde kullanabiliriz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da G Noktası Eğitim Kampüsü Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement