Somali İşçilerin Ailelerine 30 Konut - Son Dakika
Güncel

Somali İşçilerin Ailelerine 30 Konut

Beşiktaş Belediyesi, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için Soma'da 30 konut satın aldı.

13.07.2014 00:12

Beşiktaş Belediyesi, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için Soma'da 30 konut satın aldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Beşiktaş Konutları" adı verilen dairelerin, Somalı madenci ailelerine Kadir Gecesi olan 23 Temmuz Çarşamba günü teslim edileceği belirtildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın, Soma'daki maden faciasının ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile acının durağına gittiği ve burada aileler için Beşiktaş sitesi yapılacağı sözünü verdiği kaydedildi.

Beşiktaş Belediyesi'nin yüksek bütçeyle hazırlandığı 19 Mayıs Gençlik Festivali'nin Soma faciası nedeniyle iptal edildiği anımsatılan açıklamada, o bütçenin Soma için harcandığı bildirildi.

Açıklamada, dairelerin 3+1 ve 115 metrekare olduğu, ailelerin daireleri ilk 10 yıl kiraya veremeyecekleri ve satamayacakları aktarılarak, faciada baba-oğulun yaşamını yitirdiği aileye ise 2 daire verileceği ifade edildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Somali İşçilerin Ailelerine 30 Konut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement