Somalı Madenci Çocukları, Galatasaray-Atletico Madrid Maçına Gitti - Son Dakika
Güncel

Somalı Madenci Çocukları, Galatasaray-Atletico Madrid Maçına Gitti

Somalı Madenci Çocukları, Galatasaray-Atletico Madrid Maçına Gitti

Soma’daki faciada hayatını kaybeden maden işçilerinin çocukları, ölen madenciler anısına Atatürk Stadında oynanacak Galatasaray Atletico Madrid maçını izlemek için İzmir'e gitti.

06.08.2014 18:44

Soma'daki faciada hayatını kaybeden maden işçilerinin çocukları, ölen madenciler anısına Atatürk Stadında oynanacak Galatasaray- Atletico Madrid maçını izlemek için İzmir'e gitti.

Soma Cengiz Topel Meydanında toplanan aralarında hayatını kaybeden madencilerin çocuklarının bulunduğu 80 kişilik grup, Anadolu İsuzu'nun organizasyonuyla minibüslere bindirilerek İzmir'e hareket etti.

Yolculuk öncesinde gazetecilere açıklama yapan madenci çocukları, maçı izleyecekleri ve futbolcularla fotoğraf çekilecekleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Anadolu Isuzu Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz, İsuzu olarak Soma için güzel bir organizasyon yapmak istediklerini kaydetti.

Çocuklar, ölen madenciler anısına Atatürk Stadında oynanacak Galatasaray-Atletico Madrid maçı öncesi futbolcularla bir araya gelecek, ardından maçı takip edecek. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Somalı Madenci Çocukları, Galatasaray-Atletico Madrid Maçına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement