Evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli'nde evli bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor.

20.01.2021 10:34  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkunç olay, İzmit Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.T. adlı evli kadın, evinde sancılanması sonucunda doğum yaptı. M.T. daha sonra yeni doğan erkek bebeğini evinde bıçaklayarak öldürdü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından kanaması olduğu için hastaneye kaldırılan M.T., özel bir hastanede tedavi altına alındı. Evde ölü bulunan bebek, polis ekiplerinin incelemesi sonrasında morga kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

M.T.'nin özel hastanede tedavisi sürerken, polis ekiplerince gözaltına alınan eşi H.T. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Özel hastanede tedavi altına alınan M.T.'nin hastane odası önünde polis ekipleri güvenlik amacıyla beklediği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kkk: o bebeğe kavuşmak için seneler boyunca uğraş veren insanlar var. elindekini tüp bebek merkezine yatıran kişilerle dolu etraf. Allah sana böyle bir lütufta bulunmuş ama sen böyle bir canilik yapıp cana kıyıyorsun. yatacak yeriniz yok ya. 30 1 Yanıtla
  • ANGARAGÜÇLÜ: yagmur yagmıyorsa depremler oluyorsa sebebı sızın gbıler 24 3 Yanıtla
  • memeoli: kimbilir kimdendide bebeği öldürmüştür 17 9 Yanıtla
  • irem: ya gerçekten yazık ya bi anne olarak söylüyorum acaba hiç mi analık duygun olmadı azıcık olsada vicdanın sızlamadı sen ne iğrenç bir insansın ya nasıl yapar bir insan bunu anlamıyorum yazık vallahi yazık senide senin gibileride ölümden başkası paklamaz ama harbiden bi ölün ya 0 0 Yanıtla
  • Bombacı Mülayim: VİCDANSIZLIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL... 0 0 Yanıtla

Advertisement