Kamyonetin çarptığı otomobildeki anne ve 2 oğlu öldü, 3 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kamyonetin çarptığı otomobildeki anne ve 2 oğlu öldü, 3 kişi yaralandı

Amasya'nın Taşova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonetin karşı şeride geçerek çarptığı otomobildeki Elif ile çocukları Muhammet Alper ve Mehmet Emir Karakol hayatını kaybetti, eşi Zahir ve oğlu Mikail Karakol ile kamyonet sürücüsü yaralandı.

07.08.2021 18:03  Güncelleme: 18:42

Amasya'dan Taşova'ya giden Yavuz Kılıç idaresindeki 05 EV 997 plakalı kamyonet, Durucasu köyü Edeyeri mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Zahir Karakol'un kullandığı 34 DOK 593 plakalı otomobille çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Kazada otomobilde bulunan, anne Elif (31), çocukları Muhammet Alper (11) ve Mehmet Emir Karakol (9) olay yerinde hayatını kaybederken, baba Zahir (39) ve diğer çocukları Mikail Ahmet Karakol (12) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kamyonetin çarptığı otomobildeki anne ve 2 oğlu öldü, 3 kişi yaralandı
Kamyonetin çarptığı otomobildeki anne ve 2 oğlu öldü, 3 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kamyonetin çarptığı otomobildeki anne ve 2 oğlu öldü, 3 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ibrahim Kucukonder: Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sen nakadar dikkatli olursan ol başına gelecek varsa geliyor işte bir avuç cıvata ve tenekeye guvenmeyeceksiniz 0 2 Yanıtla

Advertisement