Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Esnafa Gül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Esnafa Gül Dağıttı

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Esnafa Gül Dağıttı

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Sorgun genelinde esnafa ve vatandaşlara 7 bin adet gül dağıttı.

15.04.2014 16:14

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Sorgun genelinde esnafa ve vatandaşlara 7 bin adet gül dağıttı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, gül dağıtımın ardından yaptığı açıklamada, insanlık tarihinin en önemli hadisesinin hiç şüphesiz efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyayı teşrif etmelerinin olduğunu belirterek, "O'nun dünyaya gelişi ile insanlık zulmün karşısında adaleti, cehaletin karşısında bilgiyi, vahşetin karşısında merhameti, düşmanlığın karşısında kardeşliği görmüştür. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, asırlar boyu insanlığa yol gösterici olmuştur. O'nun yeryüzünü şereflendirmesi ile insanlığın dünü, bugünü ve geleceği aydınlanmıştır. Karanlıklar içerisinde kaybolmuş insanlık onun rehberliğiyle yeniden yolunu bulmuştur. O'nun öğretileri sayesinde insanlık dünyaya sevgi ve şefkat nazarıyla bakmayı öğrenmiştir. İslam aleminin her yıl artan bir heyecanla yaşadığı Kutlu Doğum Haftası; birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü daha da genişletip derinleştirmektedir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Esnafa Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement