Sorgun Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Sorgun Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor

Sorgun Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor

Sorgun Motosikletçiler Kulübü, 23-24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Sorgun motosiklet festivaline hazırlanıyorTürkiye’nin birçok ilinde çeşitli etkinliklere katılarak Sorgun’un adından başarıyla söz ettiren Sorgun Motosiklet Kulübü üyeleri 23 - 24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festivale hazırlanıyor.

08.08.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Motosikletçiler Kulübü, 23-24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Sorgun motosiklet festivaline hazırlanıyor

Türkiye'nin birçok ilinde çeşitli etkinliklere katılarak Sorgun'un adından başarıyla söz ettiren Sorgun Motosiklet Kulübü üyeleri 23 - 24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festivale hazırlanıyor. Sorgun Motosiklet Kulübü Başkanı Nihat Alan, Sorgun'da bir ilki gerçekleştirerek çevre illerde olmayan moto-cros parkurunun Kaymakam Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in katkılarıyla yaptıklarını belirterek, Sorgunlulara unutulmaz bir festival izletebilmek için kulüp üyeleriyle birlikte hazırlıklara devam ettiklerini ve üyelerin aralıksız antremanlarını sürdürdüğünü söyledi.

Alan "Düzenleyeceğimiz yarışlarda sporcularımızın yine üstün bir performans göstererek başarılara imza atacağını düşünüyorum. Bu festivali hazırlamamızda bağışlarıyla katkıda bulunan ilçemiz esnafına, yönetim kurulu ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum. Bizim başlıca amacımız İlçemizi ve ilimizi dışarıda en güzel şekilde temsil edip yapacağımız organizasyonlar sayesinde gelecek misafirlerimize tanıtmaktır. Gençlerimizi başıboşluktan, kahvelerden, çeşitli tuzaklardan uzak tutarak onları başarılı birer motosiklet sporcusu yapmaktır. Geçmişte bırakılan çılgın motorcu izlenimini silmektir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Motosiklet Festivaline Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement