Sorgun - Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sorgun - Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sorgun - Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 1 yaralı YOZGAT'ın Sorgun İlçesine bağlı Doğankent Kasabası yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki dereye uçtu.

22.07.2015 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

YOZGAT'ın Sorgun İlçesine bağlı Doğankent Kasabası yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki dereye uçtu. Kazada otomobildeden bir ölü, bir de yaralı çıkarıldı.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Sorgun'a bağlı Doğankent Kasabası yakınlarında meydana geldi. Yozgat Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan bir yakınlarını ziyaret eden 39 yaşındaki Kahraman Akkoç yönetimindeki 66 HB 747 plakalı otomobil, Doğankent Kasabası yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesin sonucu kontrolden çıkıp yol kenarındaki dereye uçtu. Kazada sürücü Kahraman Akkoç(39) yaralanırken, aynı otomobilde bulunan halası Fatma Yorulmaz (50) olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Kahraman Akkoç, olay yerine gelen ambulansla Saraykent Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fatma Yorulmaz'ın cenaze ise Sorgun Cumhuriyet Başsavcısının yaptığı incelemenin ardından Sorgun Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sorgun - Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement