Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan'dan Servis Şoförlerine Uyarı - Son Dakika
Yerel

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan'dan Servis Şoförlerine Uyarı

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan\'dan Servis Şoförlerine Uyarı

2015-2016 yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, servis şoförlerine uyarıda bulundu.

14.09.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, servis şoförlerine uyarıda bulundu.

Geçtiğimiz ay içerisinde ilköğretim okullarının taşımalı servis ihalesinin yapıldığını, Eylül ayının ilk haftasında ise liselerin yapıldığını belirten Kaplan, "Yeni eğitim ve öğretim yılının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencimize bir zarar gelmeden okullarına ve okullarından evlerine gitmelerini sağlamaktır. Bunun için şoförlerimizin okul önlerinde öğrenci alıp, indirirken çok dikkat etmesini istiyoruz. Sorgun taşımalı sistemi Türkiye'de en güzel yapan ilçelerinden birisidir. Bugüne kadar bir sıkıntımız olmadı. Bundan sonrada yaşanmayacağını umut ediyoruz" dedi.

"TATİL DÖNÜŞLERİNDE TRAFİK KURALLARINA DİKKAT EDİN"

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle sürücülere uyarıda bulunarak, "Özellikle uzun yola çıkacak sürücülerimizin aşırı hızdan kaçınmaları ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını istiyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yollarda bir yoğunluk olacağından her zamankinden daha dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmaları sürücülerimiz açısından oldukça faydalı olacaktır. Aksi halde can yakan kazaların olması kaçınılmaz hale gelir" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan'dan Servis Şoförlerine Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement