Sosa'dan Milan Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Sosa'dan Milan Açıklaması!

Sosa\'dan Milan Açıklaması!

Siyah-beyazlılar, hem Sosa hem de Atiba ile ilgili problemi 1 aylık süreçte karşılıklı müzakerelerle çözmeyi planlarken bir yandan da alternatif arayışına başladıBeşiktaş'ta; her fırsatta çocuklarının geleceği için Arjantin'e dönmek istediğini söyleyen, kalmak için de zam talep ettiği ileri sürülen Jose Sosa konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

10.07.2016 02:58

Siyah-beyazlılar, hem Sosa hem de Atiba ile ilgili problemi 1 aylık süreçte karşılıklı müzakerelerle çözmeyi planlarken bir yandan da alternatif arayışına başladı

Beşiktaş'ta; her fırsatta çocuklarının geleceği için Arjantin'e dönmek istediğini söyleyen, kalmak için de zam talep ettiği ileri sürülen Jose Sosa konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Kendisine Milan'ın da talip olmasının ardından tatilini Bodrum'da geçiren ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yanına gidip ayrılmak istediğini yineleyen Sosa, dönüşte bombayı patlattı. Tecrübeli 10 numara, Bodrum Havalimanı'nda Sabah Gazetesi muhabirinin, "Milan'a mı transfer oluyorsun?" sorusuna "Arjantin'e" cevabını verdi.

Atiba'nın durumu ne olacak?

Sosa'nın yanı sıra West Ham United'a gitmek isteyen Atiba Hutchinson'da da sorun yaşayan siyah beyazlıların, iki yıldıza "Siz idmanlara çıkın, önümüzdeki bir aylık süreçte karşılıklı müzakerelerle sorunlarımızı çözelim" önerisini getirdiği öğrenildi. Yönetimin bir yandan da bu futbolculara alternatif arayışlarına başladığı belirtildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sosa'dan Milan Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement