Ronaldo'nun Sosyal Medyadaki Hayran Sayısı 145 Milyonun Üstüne Çıktı - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun Sosyal Medyadaki Hayran Sayısı 145 Milyonun Üstüne Çıktı

Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım sitelerindeki toplam hayran sayısını 145 milyonun üstüne çıkarırken Messi'yi geride bıraktı.

25.12.2014 14:21  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil sahaların yıldız oyuncuları, geçen yıla oranla sosyal medyadaki hayran sayılarını milyonlarca artırdı. Önceki sezonlarda olduğu gibi FIFA Altın Top (Ballon D'Or ) Ödülü'nün en güçlü adayları arasında yer alan Real Madridli Cristiano Ronaldo ile Barcelonalı Lionel Messi arasındaki yeşil sahalardaki rekabet, sosyal medyaya da yansıdı.

RONALDO, MESSI'Yİ İKİYE KATLADI

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, geçen yılın aralık ayına oranla hayran sayılarında ciddi bir artış yaşayan Cristiano Ronaldo'nun sosyal paylaşım sitelerindeki hayran sayısının toplamı, Messi'nin iki katına yaklaştı.

RONALDO SEVGİSİ 145 MİLYONU AŞTI

Geçen yılın sosyal medyadaki en popüler futbolcusu Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım siteleri Twitter'daki hayran sayısını 23 milyondan 32 milyon 152 bine, Facebook'ta ise 67 milyondan 104 milyon 51 bine yükseltti. Instagram'da ise 10 milyon 133 bin kişinin takip ettiği Portekizli yıldız, böylece sosyal medyada 145 milyonu aşkın seveni tarafından takip edilerek tüm rakiplerine açık ara fark atarak zirvede yer almaya devam etti.

MESSI, RONALDO'NUN GERİSİNDE KALDI

Arjantinli yıldız Lionel Messi ise Facebook hesabındaki hayran sayısını ise 51 milyondan 76 milyon 815 bine çıkarttı. Instagram'da ise yaklaşık 8,5 milyon seveni tarafından takip edilen Arjantin yıldız, toplamda 85 milyonluk hayran kitlesiyle Ronaldo'nun bir hayli gerisinde kaldı.

Sanal dünyada en beğenilen diğer isimler arasında özellikle ülkesinde çok sevilen Brezilyalı yıldızlar Neymar ve Kaka ile futbolu bırakmasına rağmen popülerliğini kaybetmeyerek 50 milyonu aşan hayranıyla İngiliz eski yıldız futbolcu David Beckham öne çıktı.

Ronaldo\'nun Sosyal Medyadaki Hayran Sayısı 145 Milyonun Üstüne Çıktı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ronaldo'nun Sosyal Medyadaki Hayran Sayısı 145 Milyonun Üstüne Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Real mardin: ADAM HAKEDİYOR. 29 5 Yanıtla
  • altan özdemir: 9 Haber bulamayan sayfa itemi 13 2 Yanıtla
  • 666 sarı: Messi efendi 7 6 Yanıtla

Advertisement