Soygun Tatbikatı Nefes Kesti - Son Dakika
Güncel

Soygun Tatbikatı Nefes Kesti

Soygun Tatbikatı Nefes Kesti

Çanakkale'de, Çarşı Caddesi'nde bulunan bir kuyumcunun silahlı 3 kişi tarafından soyulduğu ihbarı, bölgede hareketli dakikalar yaşanmasına sebep oldu.

21.11.2013 16:38

Çanakkale'de, Çarşı Caddesi'nde bulunan bir kuyumcunun silahlı 3 kişi tarafından soyulduğu ihbarı, bölgede hareketli dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Olayın tatbikat olduğu anlaşılınca, esnaf rahat bir nefes aldı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen planlı tatbikat, haber merkezinin soygun anonsuyla başladı. Çarşı Caddesi'nde bir kuyumcu dükkanında panik butonuna basıldığı, 3 kişinin kuyumcuyu soyarak kaçtığının bildirilmesi üzerine polis ekipleri alarma geçti. Ekipler, kısa sürede ihbarın yapıldığı kuyumcuya gelerek çevrede tertibat aldı. Araçla kaçan 3 soygunun yakalanması için ise diğer ekipler şehrin çıkış noktalarını kapattı. Bir polis aracı soyguncuları taşıyan otomobili takibe aldı. Bir kontrol noktasını 'dur' ihtarına uymayarak geçen araç, Karacaören yakınlarında durduruldu. Araçta bulunan 3 kişi, polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Şahısların etkisiz hale getirildiği bilgisinden sonra, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, şüphelileri kısa sürede yakalayan ekiplere teşekkür etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soygun Tatbikatı Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement