Sözde 'Hoca' Birde Numaratörle Çalışıyormuş - Son Dakika
Yaşam

Sözde 'Hoca' Birde Numaratörle Çalışıyormuş

Kartal'da vatandaşları muska yazarak tedavi etme ve cin çıkarma vadiyle dolandıran sahte hoca yakalandı.

25.03.2017 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da vatandaşları muska yazarak tedavi etme ve cin çıkarma vadiyle dolandıran sahte hoca yakalandı. Sahte hocanın evine numaratör koyarak vatandaşlara sıra numarası verip beklemeye aldığı ve sırayla sözde tedavi ettiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kendisini "hoca" olarak tanıtan bir şahsın çocuğu olmayan vatandaşları dolandırdığı ihbarı aldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler teknik ve fiziki takip başlattı. Yapılan takiplerde sahte hocanın çocuğu olmayan vatandaşları muska yazarak tedavi etme ve cin çıkarma vadiyle dolandırdığı tespit edildi. Bunun üzerine Kartal Asayiş Büro Amirliği ekipleri sahte hocanın ikamet adresine baskın düzenledi.

Hoca müşterilerine numaratörle sıra veriyormuş

Baskında yapılan aramalarda evde bulunan numaratör polis ekiplerini şakına çevirdi. Sahte hocanın vatandaşlara sıra numarası vererek beklemeye aldığı ve sırayla sözde tedavi ettiği ortaya çıktı. Ayrıca evde yapılan aramalarda muska yazmak içi kullanılan çok sayıda matbu kağıt, müşterilerden alındığı değerlendirilen 6 bin 300 TL para oklava ve diğer eşyalar ele geçirildi.

Yapılan operasyonda sahte hoca S.G. ile ona yardım ettiği belirlenen T.G. İ.G. ve A.C.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Sözde \'Hoca\' Birde Numaratörle Çalışıyormuş
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Sözde 'Hoca' Birde Numaratörle Çalışıyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement