Sp Van İl Başkanı İlhan, İstanbul'daki Terör Saldırını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Sp Van İl Başkanı İlhan, İstanbul'daki Terör Saldırını Kınadı

Sp Van İl Başkanı İlhan, İstanbul\'daki Terör Saldırını Kınadı

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını yazılı bir açıklama ile kınadı.

29.06.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını yazılı bir açıklama ile kınadı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan SP Van İl Başkanı İlhan, "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında masum sivilleri hedef alan menfur saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, saldırı da hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenerek beraberliğimize sahip çıkmaktır. ve şunu da hatırlatmaktan kendimiz alamıyoruz. Biz, huzur ve barışı getirecek adımları, İsrail ile bir ve beraber olmakta değil, İslam ülkeleri ve ezilen diğer ülkelerle birlikte olmakta görüyoruz" dedi.

SP Genel Başkanı Kamalak'ın bu gün Van'a geleceğinin ifade eden İlhan, " Genel Başkanımız Mustafa Kamalak beyin ilimize teşrifleri ile bugün 29 Haziran Çarşamba Beyaz Saray Düğün Salonunda yapacağımız iftar programına tüm halkımız davetlidir" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Van İl Başkanı İlhan, İstanbul'daki Terör Saldırını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement