Spor Camiasından Yeni Yatırım Beklentisi - Son Dakika
Yerel

Spor Camiasından Yeni Yatırım Beklentisi

Spor Camiasından Yeni Yatırım Beklentisi

Adıyaman GAP Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, hükümetin çevre illere spor alanında çok güzel yatırımlar yaptığını, aynı yatırımların Adıyaman’a da yapılmasını beklediklerini söyledi.

05.03.2015 18:15

Adıyaman GAP Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, hükümetin çevre illere spor alanında çok güzel yatırımlar yaptığını, aynı yatırımların Adıyaman'a da yapılmasını beklediklerini söyledi.

Adıyaman'ın AK Parti hükümeti kurulduğu günden bugüne büyük destek verdiğine dikkat çeken Başkan Koç, "Adıyaman ülkemizin en huzurlu kentlerinden birisi olup, AK Parti'ye en büyük desteği veren illerin başında geliyor. Hükümet bir çok alanda bir çok ile yatırımlar yapmakta, ancak ilimiz beklediği yatırımlara henüz kavuşamadı. Bizler ilimiz gençliği adına spor alanında elimizden geleni yapmaktayız. İlimiz futbol takımı geçmiş yıllarda süper lig kapısından dönmüş, zaman içerisinde ikinci ligde mücadele etmiş, daha sonra üçüncü lige ve şimdilerde ise BAL liginde mücadele ediyor.

Yeni yapılacak olan kalıcı spor yatırımları sayesinde hızla gelişen ve büyüyen ilimiz, artan genç nüfusun daha iyi spor yapması ve uzun vadede gençlerimizin milli birlik ve beraberliğimize katkı sunacak faaliyet ve performansına katkı sağlayacaktır" dedi.

Kendi imkanlarıyla ilin sporunu bir yerlere getirme adına, amatör takımları sırtlayarak mücadelelerin sürdürmekte olduklarını ifade eden Koç, "İlimiz sporunun bir yerlere gelmesi adına şimdiden profesyonel anlamda spor faaliyetlerinin nitelik kazanması ulusal düzeyde ülkemiz sporuna katkı sunması adına sayın bakanımızdan yeterli spor tesislerinin oluşturulması, 50 yıl önce yapılmış ve artık büyüyen ilimiz için yetersiz kalan stadyumun amatör takımların kullanımına bırakıp, yerine yeni ve büyük bir stadyumun temelleri atılmasını ilimiz gençliği adına talep ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Camiasından Yeni Yatırım Beklentisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement