Spor Güvenlik Kurulu Kararına Tepkiler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Spor Güvenlik Kurulu Kararına Tepkiler Sürüyor

Spor Güvenlik Kurulu Kararına Tepkiler Sürüyor

Bilecik’in Bozüyük İlçesi İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde, Bozüyük 1. nolu İlçe Stadı’nda Pazar günün oynanacak Vitraspor-Bilecikspor maçına deplasman misafir takım seyircisi alınmaması kararına bir tepki de Belekoma Tayfa taraftar grubundan geldi.

18.09.2015 15:54

Bilecik'in Bozüyük İlçesi İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde, Bozüyük 1. nolu İlçe Stadı'nda Pazar günün oynanacak Vitraspor-Bilecikspor maçına deplasman misafir takım seyircisi alınmaması kararına bir tepki de Belekoma Tayfa taraftar grubundan geldi.

Maçlarda yaptığı tezahüratlarla maçın sonuçlarına etki eden ve geçmişten günümüze Bilecik en ateşli taraftar grupları arasına giren Belekoma Tayfa taraftar grubu, İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karara tepki göstererek, maçı gitmelerini hiç kimsenin engelleyemeyeceğini belirttiler. Grup üyeleri, yaptıkları açıklamada, Bozüyük Vitraspor deplasmanı için 3 otobüs taraftarın hazır olduklarını belirterek, "Bizler taraftarlarımız olarak maça gideceğiz. Bu maçın dostluk içinde geçmesi için pankartlarımızı bile hazırladık. Geçtiğimiz hafta şehit olan Bozüyüklü şehidi unutmayarak 'Burada şehit düşmüş asker, cennet kokmuş her yer Mustafa Özdemir, başımız sağ olsun' pankartı ile maça gidecektik. Kaymakam bey böyle bir karar vererek taraftarları daha da ateşledi. Bizler maça gideceğiz, gerekirse Vitraspor taraftarları arasına oturacağız. Biz 3 otobüs Pazar günü Bozüyük'e gidiyoruz" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Güvenlik Kurulu Kararına Tepkiler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement