Spor Şenklikleri'nde Müthiş Coşku - Son Dakika
Güncel

Spor Şenklikleri'nde Müthiş Coşku

Spor Şenklikleri\'nde Müthiş Coşku

Oğuzeli Spor Şenlikleri düzenlenen Ortaokullararası Futbol Turnuvası ile devam ediyor.

13.05.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Oğuzeli ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün organize ettiği Oğuzeli Kaymakamlığı,Oğuzeli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek verdiği Ortaokullararası Futbol Turnuvası'nda grubunu birinci sırada bitiren ve finalde rakibi Doğanpınar Şehit Çoşkun Tanrıöver Ortaokulu'nu 5-0 gibi net bir skorla yenen Yatılı Bölge Ortaokulu şampiyon oldu.Grubunda oynadığı 4 müsabakanın dördünde galip gelerek attığı 12 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gören Yatılı Bölge Ortaokulu diğer grubun birincisi olan Doğanpınar Ş.Ç.Tanrıöver Ortaokulunu 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek adeta gol şov yaptı.

MÜTHİŞ TARAFTAR DESTEĞİ

Oynanan final müsabakasında Oğuzeli İlçe Stadı'nın ilk kez böyle kalabalık olmasını sağlayan taraftarlar Yatılı Bölge Ortaokulu takımının kazanmasında önemli rol oynadı. Taraftarın açtığı '' Destek Bizden GOL Sizden'' pankartına 5 gol atarak karşılık veren sporcular taraftara teşekkür etti.

Müsabaka sonunda büyük sevinç yaşayan Yatılı Bölge Ortaokulu sporcuları şampiyonlukta önemli rol oynayan Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Karatellik'e koştu.

DENİZ ÇAKAN HATTRİCK YAPTI

Turnuva boyunca Yatılı Bölge Ortaokulunun gol yükünü çeken Deniz Çakan final müsabakasında attığı 3 gol ile hattrick yaptı. Müsabakanın diğer gollerini Hulusi Demirkıran ve Metin Yıldırım kaydetti.

İKİNCİ DOĞANPINAR ŞEHİT ÇOŞKUN TANRIÖVER ORTAOKULU

Oynanan müsabakalarda dörtte dört yaparak grubunda birinci olan Doğanpınar Şehit Çoşkun Tanrıöver Ortaokulu oynadığı final müsabakasında güçlü rakibi Yatılı Bölge Ortaokulu'na 5-0 mağlup olarak ikinci oldu. Müsabakada 1-0 geriye düştükten sonra rakip kalede sürekli gol arayan Doğanpınar rakibinin kontrataklarına engel olamayınca kalesinde peş peşe goller gördü ve müsabakayı kaybetti.

ÜÇÜNCÜLÜKTE HEYCAN FIRTINASI

Dokuzyol Ortaokulu ile Yazılı Şehit Mustafa Mercan Ortaokulu arasında oynanan üçüncülük müsabakasında heyecan fırtınası yaşandı. Müsabakaya hızlı başlayan Yazılı Ş.M.Mercan Ortaokulu Hakan Çoban'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gole cevabı gecikmeyen Dokuzyol Ortaokulu Deniz İsabaş'ın attığı golle eşitliği sağladı. Müsabakanın normal süresi başka gol olmayınca 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci uzatma yarısında Dokuzyol Ortaokulu Mehmet Emin İrkey'in attığı gol ile 2-1 öne geçti ve turnuvanın üçüncüsü oldu.Yazılı Şehit Mustafa Mercan Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Spor Şenklikleri'nde Müthiş Coşku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement