Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor’u 4-0 mağlup ederek puanını 34’e çıkardı ve Play-off umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

01.03.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor'u 4-0 mağlup ederek puanını 34'e çıkardı ve Play-off umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 3 maçlık beraberlik serisinden sonra galibiyetle tanıştı. Diyarbakır ekibi, 5. dakikada Samet'in kafa golüyle 1-0 öne geçti. 7. dakikada Sadat'ın karambolden attığı golle farkı 2'ye çıkardı. (2-0) .

İKİNCİ YARIDA ÇOK FIRSAT KAÇIRDI

İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıda gol kaçırma rekoru kırdı ve yakaladığı pozisyonlardan sadece 2'sini gole çevirebildi. 48. dakikada Nezir, duruma 3-0 yapan golü kaydederken, 68. dakikada Yusuf'un pasıyla topla buluşan Kamil, maçın skorunu tayin etti. (4-0). Mücadeleden galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyespor, Play-off umutlarını devam ettirdi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyespor, sahaya 'Kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini durduralım' pankartı ile çıktı. Mücadeleyi Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ve Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı da izledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement