Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Play-off finalinde 1461 Trabzonspor’a penaltı atışları sonucu yenilerek PTT 1. Lig kapısından dönen İnegölspor’da genel kurul kararı alındı.

31.05.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Play-off finalinde 1461 Trabzonspor'a penaltı atışları sonucu yenilerek PTT 1. Lig kapısından dönen İnegölspor'da genel kurul kararı alındı. İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, mali kongreyi seçimli kongre ile birleştirdiklerini açıkladı.

Lig boyunca kendilerini destekleyen herkese teşekkür eden Emrah Erim, "İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla bir sezonu tamamladık. İsterdik ki, sezon sonu PTT 1. Lig'de oynamaya hak kazanan takım biz olalım, olmadı. Penaltılara kadar getirdik, penaltılarda da olmadı. Artık nasip değilmiş. Bu dönem içinde bizlere destek olan insanlara gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Sene içerisinde bizimle ilgili olumlu eleştiriler, bizlerin çalışma azmimizi arttırdı. Yapılan eleştirilerde sonuçta yapıcı olduğu için hepimize yol gösterici oldu. Biz yönetim kurulu olarak doğru olanları kendimize birer fikir olarak aldık ve bu yönde hep çalışmalarımızı tamamladık. Öncelikle sezon boyu yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok centilmen ve takımı mağlup olsa da destekleyen ciddi bir taraftarımız oldu. Bunun en son örneğini Hatay'da, Bandırma'da, Alanya'da gördük. Bu tabloları yaşamak çok güzeldi. Gerçekten onlara teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Belki yazacak çok olumsuz şeyleriniz, fikirleriniz vardı. Fakat hepimizin ortak hedefi, ortak değeri İnegölspor'du. Belki kimi zaman söyleyeceğiniz kelimeleri yuttunuz. Kimi zaman yazacağınız şeyleri atladınız. Sonuçta İnegölspor menfaati için yaptınız. Hep bizim yanımızdaydınız. Sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

KONGRE KARARI

Yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantının ardından kongre kararı aldıklarını ifade eden Erim, "Bugün UEFA lisansı alan nadir kulüplerden biri İnegölspor. İnegölspor'un maddi dengesini bozmadan, bu halkın bütünlüğünü bozmadan, insanları ayırmadan İnegölspor adı altında birleştirerek, yöneticilik yapmaya çalıştık. Kimilerine göre başarılı olduk, kimilerine göre olamadık. Bize sorarsanız kongrede aday olurken, bir hedef koyduk. Dedik ki bizim hedefimiz 1. lig. Biz bu takımı 1. lige çıkartmak istiyoruz. Ama penaltılarla ama başka bir şekilde biz bunu başaramadık, olmadı. Olmayınca da yapacak tek bir şey kalıyor, kongreye gitmek. Mali kongre vardı. Mali kongreyi seçimli kongreyle birleştiriyoruz. İnegölspor'un kongre sürecini başlatıyoruz. Bundan sonra yönetimin içerisinden aday olabilir, dışarıdan aday olabilir. İnegölspor için hayırlısı neyse, doğru olan neyse o olsun diyoruz. Bir kadro kurduk. Belki kadromuz bu ligde en iyi kadro değildi. En yüksek maliyetli kadro değildi. Bunun başına bir teknik direktörü getirdik. Beğenen var, beğenmeyen var, eleştiren var, eleştirmeyen var ama sonuçta penaltılara kadar bu çocuklar, bu ekip bizi buraya taşıdı. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsi haklarını helal etsinler" ifadelerini kullandı.

VEDA YEMEĞİ

Öte yandan, İnegölspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları veda yemeğinde bir araya geldi. Orhan-1 İnegöl Köftecisi'nde düzenlenen sezon sonu veda yemeğine İnegöl Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Alinur Aktaş'ta katıldı. Yenilen yemeğin ardından yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular vedalaştıktan sonra toplu fotoğraf çektirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement