Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır’ın 2. Lig temsilcisi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 6 Eylül’de başlayacak 2015-2016 lig maratonu öncesinde Kocaeli’nde kampa girdi.

25.07.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın 2. Lig temsilcisi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 6 Eylül'de başlayacak 2015-2016 lig maratonu öncesinde Kocaeli'nde kampa girdi.

Kocaeli'nin ünlü kamp bölgesi Kartepe'de startı veren Büyükşehir Belediyespor, iki etaplı çalışma programı ile lige bilenecek. İlk etap 8 Ağustos'ta sona ererken, takıma 4 gün izin verilecek ve ikinci etap çalışmaları 12 Ağustos'ta başlayacak. İki etabı da Kartepe'de gerçekleştirecek Büyükşehir Belediyespor'un kamp çalışmaları 24 Temmuz'da sona erecek.

İKİ ETAPLI KAMP

İlk etapta kondisyon ve krosa dayalı çalışacak olan Büyükşehir Belediyespor, ikinci etapta hazırlık maçları yaparak gücünü test edecek. Kampın ardında Diyarbakır'a dönecek olan Büyükşehir Belediyespor, 6 Eylül'de başlayacak ligin ilk haftasında Bucaspor'la kendi sahasında yapacağı maça kendi tesislerinde hazırlanacak.

Kocaeli Kartepe'deki kamp çalışmalarına iç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcuların yanı sıra yurt dışında tespit edilen bazı gurbetçi oyuncuların da katılacağı belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement