Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor'da yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu bir basın toplantısı düzenledi.

12.06.2014 11:25

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor'da yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu bir basın toplantısı düzenledi. Yeni başkan Adnan Demirel ve yönetimin kurulunun hazır bulunduğu toplantıda genç başkan Adnan Demirel, yetişip profesyonel kariyerine başladığı Turgutluspor ile ilgili olarak önemli çalışmalar içerisinde olduklarını ancak önceliklerinin mali tabloyu ellerine alarak gerekli çalışmaları yapmak olduğunu dile getirdi.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Demirel, "Biz ezber bozmaya geldik. Turgutluspor'un delegeleri bizleri seçerek Turgutlu'ya ve takımlarına sahip çıktıklarını gösterdiler. Evet işim zor bunun farkındayız ancak bu işi yönetecek birikime sahip olduğuma inanıyorum. Yönetimimiz ve ben genç olabiliriz ancak hepimiz kariyer sahibi isimleriz. Bundan sonraki süreçte Turgutlu ve Turgutluspor camiası gençlerine sahip çıkacaktır. Ben evimde konfeti hazırladığım yıllarımı hatırlıyorum, babamın elinden tutarak maça giderdi ve yönetimimizdeki arkadaşlarda aynı dönemlerden geçen isimler. İnsanların aileleriyle tribüne geleceği, babaların çocuklarının elinden tutarak maça getireceği bir takım oluşturacağız. Tribünlerdeki o ruhu o heyecanı yeniden oluşturacağız. Kongrede gözlerimizle gördük istenildiğinde Turgutluspor'a sahip çıkılabiliyormuş. Ben futbolun içerisinden gelen bir isimim hem sportif hem de yönetim anlamında iyi işlere imza atacağız. Düzgün ve adaletli bir yönetim tarzıyla herkesin kulübü olan Turgutluspor'u en iyi şekilde yöneteceğiz. Bizden önceki emekleri geçen tüm başkanlara ve yönetimlere teşekkür ederim. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Bu kongreyi Turgutlu halkı kazandı. Önümüzdeki günlerde görev dağılımını yapacağız. Mali tablomuzu önümüze alarak gerekli çalışmalarımızı belirli bir düzen içerisinde gerçekleştireceğiz. Kongrede ibra edilen rakamları kontrol edeceğiz. Hızlı hareket edeceğiz ancak aceleci olmayacağız. Her oyuncumuzla görüşüp emeklerine saygı duyduğumuzu onlara hissettireceğiz. Geçici görev dağılımı yaptık çünkü imza gerektiren konular vardı, en kısa zamanda görev dağılımı yapılacak. Görev dağılımını yaptıktan sonra teknik heyet ve oyuncu konularında çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Modernizasyonu sağlanmış Turgutluspor'da Fidanlık Tesisleri'ndeki o samimi ruhu yeniden oluşturacağız. Ortada bir ağaç var biz bunu sulayıp büyüteceğiz" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ TAKIMA SAHİP ÇIKACAKTIR. BUNDAN ŞÜPHEMİZ YOK"

Başkan Demirel, Turgutlu Belediyesi'nin takıma sahip çıkacağına inandıklarını dile getirerek, "Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin'i ziyaret edeceğiz. Turgutlu'da 20 yıldır belediyeler Turgutluspor'u destekliyor, bu değişmeyen bir kural gibi oldu. Belediye başkanımız bizi destekleyek. Başkanımız futbolun içerisinden gelen bir isim ve bize destek verecektir. Belediyemizin imkanlarını biliyoruz, Turgay başkanımız da bize daha önceki dönemlerde olduğu gibi destek verecektir. Projelerimiz var ve temelinde takıma sahip çıkılması var. Herkes Turgutluspor'u seve seve gönülden destekleyecektir. Bizim sevdamız Turgutluspor, biz kaybetsek de Turgutluspor'un yanında olacaktık. Gidecek başka yerimiz yok çünkü biz Turgutlusporluyuz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement