Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Kaya: "Amacımız play off hedefimiz Süper Lig"

29.06.2014 14:22

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Şahin Kaya, kalıcı gelirlerin oluşması halinde Aydınspor 1923'ün çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Kaya, yaptığı açıklamada, transfer sezonunda takımı tecrübeli, ve ileriye dönük futbolcuları renklerine bağladıklarını ancak bir kaç ismi daha takıma kazandıracaklarını belirtti.

Aydınspor 1923'e kalıcı gelir sağlanması adına kaynak arayışı içinde olduklarını, bir yandan da tesis sorununa el attıklarını ifade eden Kaya, "Kalıcı gelirlerimiz olursa bu takımı kimse deviremez. Kalıcı gelir anlamında bu takımın en az 5 milyon TL'ye ihtiyacı var. Belediyelerimizin imkanları doğrultusunda Aydınspor 1923 için neler elverişliyse kullanmak istiyoruz. Aydınspor 1923'ün kendi gelirleriyle ve kendi futbolcularıyla başarı yakalamasını istiyoruz. Gelir olmadan asla ve asla başarı yakalayamayız.  Aydın'da her pazar gününü futbol anlamında şölen havasında geçmesini arzuluyoruz. Asansör takım olmayacağız. Amaç play-off hedefimiz Süper Lig'dir" dedi.

Öte yandan, kulübün transfer çalışmaları çerçevesinde Batman Petrolspor'dan stoper Ahmet Köseoğlu, ve Aykut Karaman, Beşiktaş'tan Ömer Arslan, Alanyaspor'dan forvet Ali Kuleli  ve Almanya'nın TSV Grunbach takımının 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Ceylan'ı Aydın'a davet ettiği öğrenildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement