Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Altay müsabakasının tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurdu.

10.10.2014 16:27

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhane spor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Altay müsabakasının tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Kulüp başkanı İdris Çimen, yaptığı açıklamada 8 Ekim tarihinde İzmir Atatürk Stadı'nda oynan Altay Gümüşhanespor müsabakasının hakemi Mehmet Güngör'ün maçı yanlı yönetimi ile Gümüşhanespor'un 3 puanını gasp ettiğini öne sürdü.

"KABULLENEMİYORUZ"

Gümüşhanespor Kulübü olarak gerek Gümüşhane'deki maçlarda gerekse deplasman maçlarında Fair-play'i ilke edindiklerini belirten Çimen, "Kimsenin hakkının alınarak kulübümüze verilmesini istemediğimiz gibi bizim sporcularımızın da emeğinin, alın terinin hakem tarafından gasp edilerek başkalarına verilmesini kabullenemiyoruz. Bundan sonra hakemlerin müsabaka yönetirken daha dikkatli olarak maçlarını Fair-play çerçevesinde yönetmelerini kamuoyu önünde talep ediyoruz" diye konuştu.

"HAKEM HATALARI PUAN KAYBETMEMİZE SEBEP OLUYOR"

Başkan Çimen, Altay maçında yaşananları şu şekilde aktardı:

"Maçın hemen 10. dakikasında atmış olduğumuz gölü ofsayt gerekçesi ile iptal etmiş olup; müsabaka içerisinde 2 penaltımızı vermeyerek bu maçta kulübümüzü mağdur etmiştir. Ayrıca müsabakanın 89. dakikasında Altay Kulübü'nün 2. golünden sonra Altay sporcuları kaleci hariç (kaleci kalesinde) gol sevincini yaşamak için kendi yedek kulübesinde iken Gümüşhane spor futbolcuları başlama vuruşu noktasına topu dikerek oyun başlatmış ve gole giderken müsabakanın orta hakemi Mehmet Güngör oyunu durdurmuştur. Futbol oyun kurallarına göre bir kural hatası olup maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli müracaatlar yapılmıştır. Kulübümüzün 2014-2015 futbol sezonunda oynamış olduğu Sarıyer (D), İnegölspor (İ) maçlarında da hakemlerin göstermiş olduğu yönetimler takımızı puan ve puanlar kaybetmesine sebebiyet vermiştir." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement